Някой ако случайно му се намира кора под двигателя или знае откъде да си взема да свирка. Нещо не мога си намеря. Пусках тема преди време в "Търся" но нямаше никакви отговори и си викам някой тук може да обърне повече внимание. Има ли значение кората дали ще е от 2.4 или някой друг мотор на 166?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кора за 2.4 JTD
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЗабравих да отбележа...Да не е метална....Или ти килограми гониш?
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеТо като е метална по-убавоИли ти килограми гониш?
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеНякой ако случайно му се намира кора под двигателя или знае откъде да си взема да свирка. Нещо не мога си намеря. Пусках тема преди време в "Търся" но нямаше никакви отговори и си викам някой тук може да обърне повече внимание. Има ли значение кората дали ще е от 2.4 или някой друг мотор на 166?
Comment
-
Първоначално публикувано от emil georgiev Покажи съобщение400 лева струва но ако имаш автокаско ще ти я плати застрахователяAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЕми не искам да ми тежи допълнително и без това съм достатъчно тромав. И имаше един минус на железните кори, че при евентуална по-тежка катастрофа двигателя няма да падне на земята, а може в купето да влезе.sigpic
166 JTD - Ex.
164 Super T.S.
145 T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от myrko Покажи съобщениеКолега според мен по-добре наистина земи металната, аз си сложих тая другата преди три месеца и вече се начупи.Но незнаех, че имало метални.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеКакво си я правил, че чак се е начупила??? Да не си карал през полето... Аз преди имах нормална кора и си държеше добре, но просто стана един инцидент и останах без нея и така не си и сложих нова.sigpic
166 JTD - Ex.
164 Super T.S.
145 T.S.
Comment
-
Колега аз имам кора от 166-цата ми, бях и сменял маслото това онова и не я бях сложил и така е продадох колата казах на новия собственик да дойде да му я дам ама така и недойдеНе е в перфектно състояние но си е оригиналната
ако решиш пиши ще ти прата снимки и ако ти хареса ще договорим няква колегиална цена
landikar
Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......
Comment
-
Колеги, дайте акъл как си изкарам и аз една кора от каското че не съм наясно. Старата я имам ама е поначупена и пристегната със свински опашки и е въпрос на време да я засея някъде. Може и на лични ако прецените.Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000
Comment
Comment